Galéria

Hírek

A Debrecen Drive főbejárata a Nagyerdei körút és a Pallagi út kereszteződése felől közelíthető meg. 

A rendezvény közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma. Mindenkit arra buzdítunk, hogy a tömegközlekedést válassza.

Parkoláshoz javasoljuk a Főnix Aréna és a Kassai úti Campus parkolóit használni.

Velünk lesznek:  Winkler Róbert, Szujó Zoltán, Vályi István, Becsületesnepper, Győrfi Pál, AutóSámán, Treitl Tamás, Hetyési Zsolt, Barbalics Bence, Göbölyös Zsolt, Kovács Kolos, SpeedWolf, Vérlovagok, Sárvári Zsolt "Mackó", Taskó Rodrigó


Celebfutam résztvevőkk: Horváth Tamás, Metzker Viktória, Kiss Ádám, Győrfi Pál és még sokan mások.

Május 27-én szombaton, 14:00 órakor a Drive színpadán Caramel lép majd fel és varázsolja el hangjával, ismert dalaival a közönséget.

Május 28-án vasárnap, 14:00 órakor pedig Opitz Barbi hangjától lesz hangos a Nagyerdő.

A koncertek a Debrecen Drive programjának részei, az adott koncertek az aznapi napijeggyel, vagy bérlettel tekinthetőek meg.


A tavalyi nagy siker után ismét együtt szurkolhatunk a kis pilótáknak és a vagány kocsiknak! 

Az igazi versenyélmény garantált! Műsorvezető Győrfi Pál. 

A csapatok a tavalyi debütáláshoz képest új ügyességi és gyorsulási versenyszámokban mérkőznek meg. A Schaeffler Mini Drive ötletét a ’láda-derbik’ népszerűsége adta, amit a Debrecen Drive-on tovább fejlesztve, profi alapokra helyezve lehet megtekinteni. 

A csapatok azonos műszaki tartalmú jármű alappal állhatnak a rajtrácshoz. A karosszéria kialakítása és design-ja teljes mértékben a nevező csapatok kreativitására van bízva. 

További programok: Metal-Sheet Drive Show-k | Trans-Sped targoncaverseny| Krones x Metal Art Gallery új autók | oldtimerek | csúcsragadozók | sportautók | motorok | kamionok | erő és munkagépek | rendőrségi, tűzoltó és mentő-autók | katonai járművek | nemzetközi autó és repülőmodell kiállítás | rally autók | gokart | szlalom bajnokság | celebfutam 

Gyereknapi programok: Bing nyuszi | 100 Folk Celsius vurstli park | céllövölde | baltadobálás | Battle Aréna interaktív játék | közlekedési szimulátorok, közlekedéssel kapcsolatos játékok | kézműves programok | elektromos kisautók


Lovagolnál egy orrszarvún vagy helyet foglalnál a tekintélyt parancsoló vastrónon? Esetleg lepacsiznál Shrek legjobb barátjával, a Szamárral? 

Városunkban először a Debrecen Drive-on mutatkozik be az egyedülálló, újrahasznosított autóalkatrészekből készült, interaktív szoborkiállítás! 

Amiket megnézhettek, kipróbálhattok: ▪️Kaméleon ▪️Szamár ▪️Terminátor ▪️Orrszarvú ▪️Újszülött Alien ▪️Kifejlett Alien ▪️Bumblebee ▪️Utazó félember ▪️Vastrón 

Légy részese te is, a különleges fényeket, látványvilágot, dekorációt és lélegzetelállító szobrokat felvonultató kiállításnak!

Ha szeretnéd megmutatni, hogy te vagy a legjobb targoncás a környéken és összemérnéd tudásodat versenytársaiddal, akkor itt a lehetőség. 

Három kategóriában nevezhetsz: 

▫️Homlokvillás targonca (Crown SCF6040-1.6 TF3200) 

▫️ Vezető állásos raklapmozgató targonca (Crown WT3040-2.0 1150 mm) 

▫️ Tolóoszlopos targonca (Crown ESR5220-1.4 TT4680) 


Fődíj kategóriánként: 100.000 Ft 

Verseny időpontja és helyszíne: 2023. május 27., Debrecen Drive 

A lenti linkre kattintva lehet regisztrálni https://docs.google.com/.../1FAIpQLScYhFFPsJN.../viewform... 

 Határidő: Május 14.

A versenyen résztvevők számára ingyenes belépést biztosítunk a rendezvényre. A belépésre jogosító jegy átvételéről és a részletekről e-mailben értesítjük a jelentkezőket!

Május 27-én, szombaton 10:00 órakor, érkezik a '23-as Debrecen Drive színpadára a legkisebbek nagy kedvence a Bing Nyuszi Show. 

Május 28-án, vasárnap 10:00 órakor pedig a 100 Folk Celsius hozza el kicsiknek és nagyoknak többek között a Nagy Ho-Ho-Ho Horgászt és Paffot, a bűvös sárkányt.

De sok színes és interaktív játékkal is készülünk a legkisebbeknek: vurstli park | céllövölde | baltadobálás | Battle Aréna interaktív játék | közlekedési szimulátorok, közlekedéssel kapcsolatos játékok | kézműves programok | elektromos kisautók 

A koncertek és a gyermek programok a Debrecen Drive programsorozatának részei. Az adott nap napijegével tekinthetőek meg, vehetőek igénybe. A rendezvény adott helyszíneinek befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők - a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott program területére történő bejutást.

A biztonságos, körültekintő és példamutató közlekedés fontos része a mindennapi életünknek. A kicsiknek érdemes minél hamarabb megismerkedniük az alapokkal. A felnőtteknek pedig sose árt egy kis ismétlés.

 A közlekedők biztonságának érdekében jött létre a Közlekedik a Család vetélkedősorozat, ami nagy népszerűségnek örvend országos szinten.

 Vármegyénkben idén is a DEBRECEN DRIVE ad otthont a programsorozat lebonyolításához            május 27-28-án.

Nevezési feltéltelek

-érvényes magyarországi lakcím

- legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel, a helyszínen magánál tart

- 6 és 17 év és közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek aki(k) az országos döntő utolsó napjáig nem tölti(k) be a 18. életévét/életévüket. Továbbjutás esetén a csapat összetételén nem szabad változtatni.

- Egyszülős család nevezése esetén, a versenyen való elindulás feltétele, hogy a versengés napján még egy nagykorú személlyel kiegészülve jelenjenek meg, aki lehet, rokon vagy a család közeli barátja. Továbbjutás esetén ebben a formában kell a döntőn is részt venni.

A legjobbak esélyt kapnak az országos döntőn versenyezni, ahol nem más a fődíj mint egy ŠKODA FABIA modell.

Nevezés: https://www.kozlekedikacsalad.hu/helyszinek

Május 26-án este újra érkezik a NIGHT DRIVE!


Legyetek részesei az adrenalinnak, a gumikoptatásnak és a lélegzetelállító mutatványoknak egy különleges effektekkel megspékelt esti show-n a Debrecen Drive előestéjén! 

Európa szerte egyedülálló exkluzív élmény, autós-motoros éjszakai show, különleges fény, füst, láng, szikra és fénytechnika.


Nigth Drive - The Show


Jegyek már kaphatóak!

Esőnap: 2023.05.27.szombat

Újból jön a Debrecen Drive, Magyarország legnagyobb járműipari sereszemléje!

2023. május 27-28 között ismét felbőgnek a motorok a Nagyerdőn. 

Több mint 500 különböző járművel, több mint 200 új autóval, old timerekkel, csúcs ragadozókkal és sport autókkal, rally autókkal és motorokkal, kamionokkal, erő és munkagépekkel, rendőrségi, tűzoltó és mentő-autókkal, katonai járművekkel várunk mindenkit!

A színes járműfelhozatal mellett, nemzetközi autó és repülőmodell kiállítással is készülünk.

A gyorsaság szerlmesei pedig kipróbálhatják magukat a gocartozásban is.

Itt lesznek velünk többek között: WINKLER RÓBERT, SZUJÓ ZOLTÁN, VÁLYI ISTVÁN, DODOR, BECSÜLETES NEPPER ÉS GYŐRFI PÁL.

Idén is lesz Drive Show aminek keretében ismét ismert emberek mérkőznek meg a Celebfutamban.

A gyereknapi hétvégén a kicsikre is gondoltuk, szabadezdéssel és futammal ismét jön a MiniDrive, ami a Forma1 életérzésével tölti meg a Nagyerdei Stadion környékét!

A járműipar szerelmeseinek is készülünk, hiszen szakmai konfcerencia és kerekasztalbeszélgetés keretein belül ismért érdekes témákat feszegetünk majd a járműipar fejlődését illetően.

Egy szó is száz, érdemes lesz kilágtogatni a III. Debrecen Drive-ra!

Jegyek már kaphatóak a www.campus.jegy.hu weboldalon.


Térkép

Program

Péntek, 05.24.

Hamarosan...

Szombat, 05.25.

Hamarosan...

Vasárnap, 05.26.

Hamarosan...

Szakmai konferencia

Hamarosan...

Szalonautók

(2023)


Szakmai partnerek

(2023)


Jegyek

Hamarosan...

-->

Főtámogatók

TámogatókKiemelt támogató
Kiemelt támogató


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vásármenedzserek

Dr. Dajnoki Krisztina
E-mail: kapcsolat@debrecendrive.hu

Antal Arnold
E-mail: kapcsolat@debrecendrive.hu

Ügyvezetők

Miklósvölgyi Péter
E-mail: kapcsolat@debrecendrive.hu

Páll László
E-mail: kapcsolat@debrecendrive.hu